Användarvillkor

Är det något du undrar över gällande våra villkor når du oss enklast på info@skinagency.se

Vårt juridiska namn är: Skin Agency Löfblad AB
Organisationsnummer 559004-1108
Adress: Eriksbergsgatan 32, 114 30 Stockholm

1. Personuppgifter

Se avsnitt Integritetspolicy 

2. Köp

Avtal gällande köp sker först när Skin Agency tagit emot och bekräftat beställningen genom att du mottagit en orderbekräftelse. Denna skickas senast 24 timmar efter att beställningen mottagits av Skin Agency. Skulle leveranstiden för beställningen förändras kommer kunden att informeras av det snarast. Köpet kan hävas utan extra kostnad fram till att varan skickats. Skin Agency äger produkten tills betalning mottagits från kund och har återtagande för samtliga produkter tills dessa är fullständigt betalade. Skin Agency ingår ej avtal med personer som inte är myndiga (18 år). Vid upptäckten av eventuella falska beställningar eller andra bedrägeriförsök så kommer ärendet att polisanmälas. Skin Agency förbehåller sig rätten att neka en order.

3. Priser

Priser sker i enlighet med beställningar inom EU och i priserna ingår moms på 25%. Vid en bekräftad beställning kan priser endast justeras av omständigheter som Skin Agency inte råder över. Exempelvis valutaförändringar eller ändrad moms.

4. Frakt

En fraktkostnad om 49 kr tillkommer inom Sverige vid köp under 500 kr. Fraktkostnaden kan ändras och ibland även rabatteras. Du har en översikt på fullständig fraktkostnad i kassan.

5. Betalningsalternativ/betalningsvillkor

5.1 Faktura (enbart inom Sverige)

Avgiften för att betala mot faktura är 0 kronor. Skin Agency använder Klarna för faktura och du hittar deras villkor på www.klarna.com.  Betalningsvillkor: Vid fakturabetalning gäller 14 dagar från det att varan skickats.  Det är Klarnas betalningsvillkor som gäller och du hittar dem här: Klarna faktura

5.2 Kortbetalning

Bank/Kreditkort

Med hjälp av VISA,Mastercard eller American Express kan kortköp genomföras tryggt och enkelt på skinagency.se. Fyll i kortnummer samt giltighetstiden som står på kortets framsida. Därefter fylls verifieringskoden (CVC2) i. Koden finns på kortets baksida (de tre sista siffrorna).

Alla uppgifter hanteras med ett säkert och globalt krypteringssystem framtaget av VISA och Mastercard som gör att ingen obehörig kan se kortuppgifterna.

6. Leveranser

Se avsnitt Leveransinformation

7. Leveransförseningar

Se avsnitt Leveransinformation

8. Transport

Skin Agency har ansvar för transporten till dig som kund. Du och transportföretaget står för risken vid eventuell retur till oss.

9. Skadade varor

Skulle din beställning vara felaktig eller om du har mottagit en skada vara ska du kontakta oss omgående på info@skinagency.se.

10. Ångerrätt och öppet köp

Se avsnitt Ångerrätt & Returer

11. Reklamationer

Se avsnitt Ångerrätt & Returer

12. Återbetalningar

Återbetalning sker alltid till samma konto som använts vid köpet och snarast möjligt från det att vi har mottagit och godkänt returen.

13. Reservationer

Vi reserverar oss för prisförändringar som sker till följd av stora prisavvikelser från våra leverantörer, felskrivningar eller andra fel som är utom vår kontroll.

Läs mer om oförutsedda händelser under Force Majeur nedan.

14. Skydd av personuppgifter

Se  avsnitt om Integritetspolicy

15. Ej uthämtat paket

När ditt paket anländer till ett utlämningsställe aviseras du via sms och/eller mail. Du ansvarar för att det mobilnummer, den adress och den mail du uppgett är korrekt.

Önskar du att vi skickar ut ditt paket på nytt är du ansvarig att höra av dig till oss på info@skinagency.se, du kommer då att debiteras en fraktkostnad på 150 kr.

16. Force Majeure

I händelse av störningar eller avbrott i publika data- eller telenätet, olyckshändelse, brand, åsknedslag, explosion, krig, upplopp, översvämning, naturkatastrof, arbetskonflikt (oavsett om den omfattar parts personal eller ej), ändrad myndighetsbestämmelse eller myndighets ingripande samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses och som bidrar till att vi inte kan hålla avtal/förpliktelse ska vi befrias från ansvar.

Avtal återinträder så snart en sådan omständighet som nämnts inte längre förekommer.