Jag får panik om jag inte tvättar av sminket

”Jag har inte några direkta hudproblem, förutom att jag kan bli lite torr, så därför prioriterar jag inga behandlingar på salong. Däremot gillade jag verkligen Foreos nya ansiktsmask-maskin. En liten rund grej som avger värme, och så sätter man på önskad mask samtidigt som man kopplar ihop med en app som pratar – precis som en riktig behandling, fast hemma. Om den funkar? Ingen jäkla aning, men wow, vilken känsla det var, haha! Varje morgon och kväll lägger jag tio minuter på mina hudvårdsrutiner, skulle jag gissa. Jag har flera produkter jag inte kan vara utan. Rengöring förstås, men då måste jag ha återfuktning för annars torr-stramar det så in i bängen. Just nu är jag totalt såld på Skin Regimens produkter, deras Hyaloronic Booster är magisk! Jag lägger ansiktsmask ganska ofta.

Först tänkte jag säga en gång i veckan, men nu när jag tänker efter är det nog en gång varannan vecka! Peeling brukar jag dock göra oftare, en gång till flera gånger i veckan.Helt ärligt så slarvar jag inte med någonting gällande hudvård. Jag får panik om jag inte tvättar av sminket innan jag somnar, då känner jag mig smutsig. Det har väl hänt vid något enstaka tillfälle att jag skippat det, men då har jag inte känt mig fräsch på morgonen. Så jag skulle säga att jag är sjukt noga med just rengöringen!”

- Ellen Bergström, 29 år, är skådespelerska, komiker och influencer.