Blithe Multifunktionell K-Beauty

Published: Aug-27-2019

"Till skillnad från andra K-beauty märken som gärna har många steg i sina rutiner är det lätt att hålla det kort med Blithe - utan att kompromissa kvalitet och resultat"


Blithe har gjort sig kända för sina innovativa produkter och lösningar framtagna speciellt för den urbana livsstilen. Fokus för Blithe är “anti-polluaging” - att skydda huden mot bl.a. micro-föroreningar, damm och tungmetaller - aggressorer som skadar huden i en stadsmiljö och påskyndar hudens åldrande. Med hjälp av det bästa från växtriket har man tagit fram unika tekniker med multifunktionella produkter som passar bra både för dig som redan har en lång och välutvecklad hudvårdsrutin och dig som har bråttom och mest gärna vill att det ska gå snabbt. Till skillnad från andra K-beauty märken som gärna har många steg i sina rutiner är det lätt att hålla det kort med Blithe - utan att kompromissa kvalitet och resultat. Det finns så klart fortfarande ett brett sortiment så här har vi listat top 3 produkter som är bra att prova om du är lite nyfiken men inte vet var du ska börja.

 1: Splash Mask

Nu har du tid för ansiktsmask även vardagar! En vanlig mask ska du ha på dig 15-30 minuter, denna mask kräver bara 15-30 SEKUNDER. Det är inte en mask i den traditionella bemärkelsen men denna koncentrerade snabbversion har samma effekt som en traditionell ansiktsmask. Häll vätskan direkt i handen när du står i duschen, klappa försiktigt in den på ansikte och hals, låt vätskan verka i några sekunder och fortsätt på samma sätt att skvätta/klappa med duschvattnet i 10-20 sekunder. Skölj ansiktet och torka försiktigt. 

"En vanlig mask ska du ha på dig 15-30 minuter, denna mask kräver bara 15-30 SEKUNDER."

2: Vital Treatment

Det perfekta mellansteget - en essence fullspäckad med vitaminer och antioxidanter som din hy behöver. Vital Treatment hämtar sina superkrafter från rå-extrakt av bönor, frön och rötter beroende på vilken produkt du väljer. Blithe Vital Treatment Nourishing 8 innehåller även små pärlor som smälter när de masseras in i huden och ger dig en extra kick av vitamin E. Använd denna essence efter att du rengjort ansiktet, och innan du lägger på serum.

 

"Kortfattat kan vi beskriva det som en hybrid av ett serum och en kräm. I ett pressat serum har oljorna pressats solida och har därför tjockare konsistens än ett vanligt flytande serum."

3: Pressed Serum


Användandet och produkter med betäckningen “pressat serum” ökar stadigt men det är inte så lätt att veta vad det egentligen betyder. Kortfattat kan vi beskriva det som en hybrid av ett serum och en kräm. I ett pressat serum har oljorna pressats solida och har därför tjockare konsistens än ett vanligt flytande serum. Du får samma återfuktande effekt som en ansiktskräm samtidigt som serumet jobbar på huden långvarigt och du får de högpresterande förmåner man annars bara får i kombination med sitt serum. 

Oavsett om du bara lägger till en av dessa till din befintliga rutin eller väljer att prova hela kuren så är de alla riktigt bra för extra återfuktning. Jag hoppas att du blir lika imponerad som jag av detta revolutionerande märke. Vill du inte byta märke så kan du enkelt lägga till en av dessa produkter till din redan färdiga rutin. Eller gör som oss och festa till det med att använda olika produkter för olika tillfällen! 


Alla produkter och behandlingar som utförs på kliniken har också testats av kliniken. Att testa, välja ut och arbeta grundligt med olika varumärken ingår i klinikens DNA. Produkterna och behandlingarna som personalen och Elita älskar är också vad som erbjuds kunderna. Bara det bästa är bra nog.