Dr Dennis Gross

Dr Dennis Gross är en dermatolog och kirurg med över 25 års erfarenhet. Han skapade sitt prisbelönta hudvårdsmärke med inspiration från kunderna som han behandlande på sin klinik i New York. Hans produkter är alla av den senaste state-of-the-art teknologin med noggrant utvalda starka men snälla ingredienser och de resulterar i en förfinad uppfräschning och glow. Oavsett vad du vill fokusera på; motverka åldrande, jämna ut hudton, minska porer, torrhet eller acne så finns det en perfekt produkt för dig.

Dr Dennis Gross är även känd för sin omfattande cancerforskning och har suttit som styrelsemedlem i Skin Cancer Foundation i USA, hans forskning har publicerats i vetenskapliga tidskrifter och han har även varit medverkande författare till flertalet kurslitteratur som används inom dermatologi.

Flera TV-program har ofta med Dr Dennis Gross som gäst för sin expertis, bl.a. Dr. OZ, The Today Show, The Doctors, CBS: The Early Show, och på CNN.
Dr. Dennis Gross Skincare™ har också ofta blivit prisat i flera stora magasin som Vogue, Harper’s Bazaar, Elle, and The New York Times Magazine.

Hela hudvårdsserien följer samma filosofi om att ge ett naturligt förfinat resultat och Dr Dennis Gross väljer ut starka effektiva ingredienser till varje formula som ger resultat utan att irritera huden. Med endast ett undantag, där produkten innehåller conchiolin(-pärl) pulver, är alla produkter veganska. Inga djurtester utförs heller varken för produkter, formulas eller ingredienser.

Dr Dennis Gross har gjort sig världskända med flera produkter, men det första genombrottet var med de revolutionerande peel-padsen, Alpha Beta® Universal Daily Peel, vars effekt och resultat är så nära en salongsbehandling du kan komma.

Dr Dennis Gross var också först med att lansera en LED-mask för hemmabruk med DRx SpectraLite EyeCare Pro, det medicinska LED-ljuset arbetar effektivt mot ålderstecken och efter stor efterfrågan utvecklades produkten till en hel ansiktsmask; Drx Spectralite™ Faceware Pro som inte bara är bra för fina linjer men även mot acne.