Dermaceutic

Dermaceutic är ett ledande internationellt hudvårdsmärke som används av över 30.000 läkare runt om i världen. Det är utvecklat i Frankrike på 1990-talet av ett  Ett team franska biokemister, hudläkare och estetiska kirurger som är specialiserade på ansiktets föryngring har velat erbjuda sina patienter tekniskt avancerade hudvårdsprodukter som komplement till sina medicinska och kosmetiska behandlingar.

Märket erbjuder innovativa ce-märkta peelingsystem och cosmeceuticals, vars resultat backas upp av en av de mest omfattande kliniska studierna i branschen. Produkterna erbjuder säkra och effektiva lösningar för varje hudtyp. Detta genom målinriktade kemiska peelingbehandlingar och cosmeceuticals, som har utvecklats som ett ett komplett program med cosmeceuticals för att förbereda, optimera och förlänga resultatet av peeling, laserslipning, utfyllning av rynkor samt kirurgiska ingrepp

Dermaceutics laboratorier var bland de första i världen att utveckla produkter med ingredienser som hyaluronsyra, stabiliserad vitamin C och glykolsyra. De innehåller en unik kombination av aktiva ämnen i höga koncentrationer som resulterar i en fastare och slätare hud med ökad lyster.