Ansiktsbehandlingar - The Special Treatments

Boka här

DR Dennis Gross Facial - DRY & Sensitive Skin

Passar den torra och känsliga huden

Rengör - Exfolierar - Återfuktar - Mjukgör - Ger Näring - Förbättrar elasticiteten

Perfekt behandling när din hud behöver maximal återfuktning och näring. Efter dubbelrengöring och stimulering med DR Gross LED mask exfolieras huden med Alpha Beta PRO Peelsom avlägsnar döda hudceller och förnyar hudens att den förmår absorbera viktiga fettsyror, ceramider, växtextrakt och ren hyaluronsyra.

vi stärker hudbarriären med specialanpassade produkter och fyller på med fukt för att ge en fyllig och smidig hud med förbättrad elasticitet.

Avkopplande massage och ansiktsmask ger intensivt med fukt. Samtidigt tillförs huden C-Vitamin som ger GLOW.

Resultatet är en återfuktad, mjuk och välmående hud med ny lyster.

THE SPECIAL TREATMENT

Allt utöver en klassisk ansiktsbehandling.

Det är just denna behandling som gör att vi blivit så populära på kort tid.

Behandlingen är helt anpassad efter person, hud och behov. Jag börjar alltid med en ordentlig djuprengöring, hudanalys och konsultation. Därefter fokuserar jag på valt område och att ge kunden resultat och väljer även kemisk peeling efter behov. Här kan man lägga till det som behövs som exempelvis vitaminampuller eller extra fukttillförsel med Infuzion.

Hudvårdsrekommendationer går att specialanpassa då vi arbetar med flera olika ledande hudvårdsmärken.DR DENNIS GROSS FACIAL

En ansiktsbehandling utöver det vanliga där vi enbart arbetar med Dr Dennis Gross produkter.

Behandlingen anpassas helt efter person, hud och hudtillstånd.


 

THE GLOW TREATMENT

Kemisk peeling följt av Skräddarsydd vitaminampull och Sheetmask som "tvingar" ner ampullen i huden. En Red Carpet behanding som ger strålande glow direkt!

 

RED CARPET GLOW BY SKIN AGENCY

Skin Agency kan nu erbjuda Red Carpet Glow, vår alldeles egna rödamattanbehandling för maximal GLOW.  Detta är en kollagenstimulerande behandling som ger huden en perfekt glasliknande finish, denna finish håller i några dagar vilket gör den optimal inför ett speciellt event. Ex, gala, bröllop osv. Därefter kan huden börja flagna, denna reaktion får man genom att huden börjar arbeta med att boosta cellförnyelsen. Detta är en behandling som ger en omedelbar glow och perfekt hudstruktur men även arbetar på sikt genom kraftfull kemisk peeling.

Återuppbyggande effekt av kollagenfibrer samt antioxidativa egenskaper.

Kan göras på samtliga hudtyper till skillnad mot andra kraftfulla kemiska peelingar.

Görs med fördel som kur.