Skin Agency Reload

Boka här

Den ultimata hudvårdsbehandlingen

En kraftfull Anti Age behandling med tydliga resultat. Våra trendkänsliga kunder efterfrågade en behandling som reducerar rynkor och ger ansiktet ett lyft, utan att hämma mimiken, använda injektioner och ge ett onaturligt resultat – så vi skapade Skin Agency Reload.

Denna behandling fick bäst betyg i tidningen Plaza Kvinna och har blivit mycket omskriven i sociala medier och är skönhetsbloggarnas favorit.

Detta är för dig som vill ha allt. En kraftfull behandling med synbara resultat som varar. Fina linjer och ”förtjockning” av huden slipas ned och jämnas ut, huden fylls sedan med hyaluronsyra (skinbooster) som ”plumpar” upp fina linjer och ojämnheter.  En behandling som både arbetar inifrån med vitaminer och fukt samt utifrån med att jämna ut strukturen, minska porstorlek, bleka pigmentfläckar, reducera ytliga blodkärl och linjer. Den ger tillbaks spänsten och ansiktet får ett lyft. Kort sagt – en behandling som har allt.

 

Varför vitaminampuller?

Våra vitaminampuller kommer från Mesoestetic och är utvecklade av hudläkare i Barcelona. Under behandlingen slussas de direkt ned i huden. Man kan välja mellan exempelvis c-vitamin, anti-aging, reducering av ytliga blodkärl, blekning av ärr och många fler, eller få de kombinerade för att passa ens egna behov perfekt.

 

Hur går behandlingen till?

Tillsammans går vi igenom vilka ampuller som lämpar sig bäst för just din hy. Vi skräddarsyr den exakt efter dig och de behov din hy har just nu. Vi börjar med att arbeta på strukturen med Dermapen, marknadens kraftfullaste microneedling som skapar 1300 microhål i huden per sekund. Sedan slussas fukt/hyaluronsyra ned med en otrolig kraft för att plumpa huden och fylla ut linjer och ojämnheter.  Hyaluronsyran gör även att behandlingen läker fortare. Vi förbehåller oss rätten att skriva exakt hur vi utför behandlingen.

 

Hur många behandlingar behövs?

Skillnad märks redan efter första behandlingen men vi rekommenderar alltid tre stycken för att uppnå fullt resultat. Vid svåra acneärr samt djupare rynkor kan en fortsättningsplan med enbart Dermapen ihop med Mesoestetics Specialampuller vara nödvändigt för att uppnå önskat resultat.

 

Eftervård

Räkna med rodnad och svullnad i ca 1-2 dygn efter behandling, ingen make up får appliceras på 24h, vi går noggrant igenom eftervård tillsammans under behandlingen.