Mesoterapi - Exfoliering & Fukt

Boka här

Vad är Mesoterapi?

Mesoterapi är en avancerad behandlingsmetod som berikar huden med en kombination av sterila ampuller innehållande vitaminer, hyaluronsyra, antioxidanter och mineraler. Denna procedur innebär en skonsam exfoliering samtidigt som näringsämnen levereras till huden, vilket resulterar i en  förbättring av hudens tillstånd. Denna behandlingsform är särskilt lämplig för att främja cellförnyelsen även under sommarmånaderna, utan att använda starka syror, och är en optimal lösning för trött och uttorkad hud.
Varje behandling anpassas individuellt efter kundens specifika behov och önskemål.  Resultatet är en märkbar återfuktning, lyster, exfoliering samt vitamin- och mineraltillförsel och förbättrad mikrocirkulation, vilket resulterar i en förnyad och ungdomlig hud.
Vår Mesoterapi är helt injektionsfri.


Hur fungerar det?

Genom ytlig microneedling tillförs små mängder av den vitaliserande vitamincocktailen i huden och stimulerar cellförnyelse. Ämnena tas upp i huden och förutom att återfukta, förebygga och återställa, korrigerar den även hudens struktur. Med andra ord: förbättrar din hudkvalitet.

Med denna teknik kan man föra in aktiva substanser förbi hudbarriären som de flesta kosmetiska produkter inte tränger igenom. Redan själva processen med stickande  microneedling är bra för hudens ombyggnad, och lämpliga kombinationer av aktiva ingredienser möjliggör att uppnå enastående resultat på kort tid.

Huden vitaliseras och blir friskare samt får en naturlig fuktighet, lyft och spänst.

Skin Agencys Mesoterapi är helt injektionsfri.

 

  Vad är skillnaden mellan Mesoterapi och Dermapen?

  I en Mesoterapi behandling går man aldrig djupare än 0,5 mm och man vill heller inte se någon blödning, vi fokuserar på att slussa ned vitaminer. I en Dermapenbehandling går vi för det mesta djupare och kan på så sätt även behandla ärr, acne och djupare rynkor.

  Mesoterapi ger en slipad och fin hy direkt medan vid en Dermapen blir huden oftast röd och behöver särskild vård i 48h.

   

  Hur ser jag ut direkt efter en behandling?

  En lätt rodnad, svullnad uppstår och kan i vissa fall kvarstå i några timmar. Redan dagen efter strålar huden och har en helt ny lyster.

   

  Vi rekommenderar

  Tre behandlingar för att få full effekt: en behandling varannan vecka. kombinera gärna med MesoDuo eller passande kemisk peeling.

  Underhållsbehandling för att bibehålla effekten en gång var tredje månad.

   

   

   

  Mesoterapi Hydra

   

  Mesoterapi med extra mycket fukt - för den torra. Även för dig med Rosacea. Detta är en Mesoterapi tillsammans med Mesoduo som effektivt för in fukten i microhålen som Mesoterapin skapat.

  Radiofrekvensenen i Mesoduo ger även ett litet lyft.