Mesoterapi

Skin Agencys Mesoterapi är helt injektionsfri.

Detta är en behandling som tillför huden näring i form av sterila ampuller med vitaminer, hyaluronsyra, antioxidanter och mineraler. Allt din hy behöver för att hålla sig spänstig och frisk. Perfekt för trött och uttorkad hud samt ett fantastiskt sätt att exfoliera huden på trots soligt väder.

Under behandlingen används flera olika ampuller för att reducera olika hudproblem, det är exempelvis möjligt att behandla:

  • pigmentering
  • mörka ringar
  • förlorad spänst
  • trötta ögonlock
  • torrhet
  • känslighet
  • lysterfattig hy

Valmöjligheterna är väldigt breda och vi skräddarsyr behandlingen efter varje kund och önskemål.

Metoden har använts i åratal inom estetiken men är relativt ny i Sverige. Under behandlingen förs olika aktiva substanser in i huden som är anpassade till hudens behov. Med mesoterapi får huden en god återfuktning och tillförs vitaminer och mineraler  samt får en förbättrad mikrocirkulation.

Mesoterapi tillför effektivt näring till huden samt återställer hudens friska, ungdomliga utseende. Detta är en behandling som förbättrar hudens kvalité samt reducerar tecken på hudens åldrande.

Vi skräddarsyr din behandling efter dina förutsättningar och behov med hjälp av noga utvalda, sterila vitaminampuller från Mesoestetic.

Mesoterapi är en skonsam och vitaliserande anti-age-behandling helt utan injektioner.

Genom ytlig microneedling tillförs små mängder av den vitaliserande vitamincocktailen i huden och stimulerar cellförnyelse. Ämnena tas upp i hudens och förutom att återfukta, förebygga och återställa, korrigerar den även hudens struktur. Med andra ord: förbättrar din hudkvalitet.

Direkt efter behandlingen kommer du att märka resultat, men det slutgiltiga resultatet kommer du att se efter ett par veckor.

Med denna teknik kan man föra in aktiva substanser förbi hudbarriären som de flesta kosmetiska produkter inte tränger igenom. Redan själva processen med stickande  microneedling är bra för hudens ombyggnad, och lämpliga kombinationer av aktiva ingredienser möjliggör att uppnå enastående resultat på kort tid.

Huden vitaliseras och blir friskare samt får en naturlig fuktighet, lyft och spänst.

Hur ser jag ut direkt efter en behandling?

En lätt rodnad, svullnad uppstår och kan i vissa fall kvarstå i några timmar. Redan dagen efter strålar huden och har en helt ny lyster.

 

Vi rekommenderar

Tre behandlingar för att få full effekt: en behandling varannan vecka. kombinera gärna med Infuzion Skinbooster eller passande kemisk peeling.

Underhållsbehandling för att bibehålla effekten en gång var tredje månad.