Mesoterapi - Exfoliering & Fukt

Boka här

Vad är Mesoterapi?

Mesoterapi är en behandling som tillför huden näring i form av sterila ampuller med vitaminer, hyaluronsyra, antioxidanter och mineraler. Samtidigt som huden får vitaminer och mineraler "slipas" huden försiktigt och exfolierar huden effektivt.

Behandlingen passar mycket bra för den som vill arbeta med cellförnyelsen även under sommarmånaderna men inte vill använda sig av syror. Perfekt för trött och uttorkad hud samt ett fantastiskt sätt att exfoliera huden på trots soligt väder.

Valmöjligheterna är väldigt breda och vi skräddarsyr behandlingen efter varje kund och önskemål.

Metoden har använts i åratal inom estetiken men är relativt ny i Sverige. Under behandlingen förs olika aktiva substanser in i huden som är anpassade till hudens behov. Med mesoterapi får huden en god återfuktning och tillförs vitaminer och mineraler  samt får en förbättrad mikrocirkulation. Mesoterapi tillför effektivt näring till huden samt återställer hudens friska, ungdomliga utseende. Detta är en behandling som förbättrar hudens kvalité samt reducerar tecken på hudens åldrande.

Vi skräddarsyr din behandling efter dina förutsättningar och behov med hjälp av noga utvalda, sterila vitaminampuller från Mesoestetic.

Mesoterapi är en skonsam och vitaliserande anti-age-behandling helt utan injektioner.

Hur fungerar det?

Genom ytlig microneedling tillförs små mängder av den vitaliserande vitamincocktailen i huden och stimulerar cellförnyelse. Ämnena tas upp i huden och förutom att återfukta, förebygga och återställa, korrigerar den även hudens struktur. Med andra ord: förbättrar din hudkvalitet.

Direkt efter behandlingen kommer du att märka resultat, men det slutgiltiga resultatet kommer du att se efter ett par veckor.

Med denna teknik kan man föra in aktiva substanser förbi hudbarriären som de flesta kosmetiska produkter inte tränger igenom. Redan själva processen med stickande  microneedling är bra för hudens ombyggnad, och lämpliga kombinationer av aktiva ingredienser möjliggör att uppnå enastående resultat på kort tid.

Huden vitaliseras och blir friskare samt får en naturlig fuktighet, lyft och spänst.

Skin Agencys Mesoterapi är helt injektionsfri.

 

Vad kan man behandla?

Under behandlingen används flera olika ampuller för att reducera olika hudproblem, det är exempelvis möjligt att behandla:

  • pigmentering
  • mörka ringar
  • förlorad spänst
  • trötta ögonlock
  • torrhet
  • känslighet
  • lysterfattig hy

  

Vad är skillnaden mellan Mesoterapi och Dermapen?

I en Mesoterapi behandling går man aldrig djupare än 0,5 mm och man vill heller inte se någon blödning, vi fokuserar på att slussa ned vitaminer. I en Dermapenbehandling går vi för det mesta djupare och kan på så sätt även behandla ärr, acne och djupare rynkor.

Mesoterapi ger en slipad och fin hy direkt medan vid en Dermapen blir huden oftast röd och behöver särskild vård i 48h.

 

Hur ser jag ut direkt efter en behandling?

En lätt rodnad, svullnad uppstår och kan i vissa fall kvarstå i några timmar. Redan dagen efter strålar huden och har en helt ny lyster.

 

Vi rekommenderar

Tre behandlingar för att få full effekt: en behandling varannan vecka. kombinera gärna med Infuzion Skinbooster eller passande kemisk peeling.

Underhållsbehandling för att bibehålla effekten en gång var tredje månad.

 

 

Centella asiatica ampull

Centella asiatica är kärlskyddande samt återhämtar och stärker hudens struktur. Det är en kombination av 3 substanser där den viktigaste är asiaticoside som ger en direkt lugnande effekt. Ampullen verkar antiinflammatoriskt, är avgiftande och läkande samtidigt som den ger fukt. Den verkar dessutom antibakteriellt och är därför även lämpad att användas på acnebenägen hy. 

- känslig hy

-fuktfattig hy

 

C vitamin ampull

Denna C vitamin ampull innehåller hela 20% c vitamin! En MYCKET kraftfull ampull som verkligen känns när den går in i huden. C vitamin är mycket antioxidant och bleker ner mörka fläckar och ärr. Vi behöver tillsätta C vitamin för att hjälpa huden att producera kollagen. Ger huden LYSTER.

- skyddar mot oxidation orsakad av UV strålar

-grå, lysterfattig hy

-melasma

 

Mesoterapi Hydra

 

Mesoterapi Hydra är en behandling som tillför huden otroligt mycket fukt  men även näring i form av sterila ampuller med vitaminer, hyaluronsyra, antioxidanter och mineraler.

Behandlingen passar mycket bra för den som vill arbeta med cellförnyelsen även under sommarmånaderna men inte vill använda sig av syror. Perfekt för trött och uttorkad hud samt ett fantastiskt sätt att exfoliera huden på trots soligt väder

Radiofrekvensenen i Mesoduo ger även ett omedelbart lyft.

Direkt glow

Omedelbart lyft

Slipning av strukturen

Hyaluronsyra som kan gå direkt in i huden och stanna i månader