MesoDuo - Skinbooster utan injektionsnålar

Boka här

Vad är MesoDuo - Fuktbehandling utan nålar?

Mesoduo är en smärtfri injektionsbehandling utan nålar, inte likt något vi har sett tidigare. Tack vare revolutionerande teknologi slussas Hyaluronsyra djupt ned i huden för att bromsa hudens åldrande, öka volymförlust i ansiktet samt strama upp huden.

Behandlingen reducerar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar, är helt säker och passar alla hudtyper.

Tekniken är designad med säkerhet i åtanke och utvecklad för slussa ned näringsämnen i huden. MesoDuo arbetar med teknologier som gemensamt slussar ned hyaluronsyra i huden.

Radiofrekvens har i otaliga studier bevisats strama upp huden vilket ger en “skin tightening” effekt.


Vad kan behandlas?

  • hud som behöver stramas upp och ”tightas” till
  • torr hud i behov av återfuktning och återhämtning
  • tona området runt käklinje och hals
  • försämrad hudbarriär som behöver stärkas
  • Rosacea

 

Vilka områden kan behandlas?

Områden som kan behandlas är ansikte, hals och dekolletage. Exempelvis är denna behandlling uppstramande för hals och käklinje. Vid behandling på decolletaget förbättras hudkvaliten och fina linjer plumpas upp och reduceras.

Hur går det till?

Behandlingen tar ungefär 30 minuter och är helt smärtfri, vi tar emot dig i en lugn och behaglig miljö här på vår klinik. Vid första besöket ingår en noggrann konsultation. Om kunden inte utfört exfoliering på klinik under den närmsta tiden rekommenderar vi en kemisk peeling i samband med behandlingen då vi lättare kan penetrera huden och få ned Hyaluronsyran i en exfolierad hud.

 

Hur ser jag ut efter behandlingen?

Direkt efter behandlingen kan man återgå till arbetet, träning eller andra aktiviteter. Det går även bra att sminka sig direkt efter. Som mest kan man uppleva mild rodnad som försvinner efter 5-10 minuter. 

Huden ser mycket återfuktad ut och du får en fantastisk GLOW, den fungerar perfekt att göra innan en viktig tillställning.

 

Blir jag solkänslig?

Nej, behandlingen gör inte huden solkänslig, vi utför MesoDuo året om.

 

Här utför vi MesoDuo Skinbooster på Plaza kvinnas skönhetsredaktör Susanne Barnekow.