MesoDuo - Skinbooster utan nålar

Boka här

Vad är MesoDuo - Fuktbehandling utan nålar?

Mesoduo är en ny smärtfri injektionsbehandling utan nålar, inte likt något vi har sett tidigare. Tack vare revolutionerande teknologi slussas aktiva ämnen djupt ned i huden för att bromsa hudens åldrande, öka volymförlust i ansiktet eller reducera ytliga fettdepåer beroende på behandlingens ändamål. Näringsämnena tas effektivt upp av huden. Behandlingen reducerar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar, är helt säker och passar alla hudtyper.

Tekniken är designad med säkerhet i åtanke och utvecklad för att mekaniskt tränga ned näringsämnen i huden. MesoDuo arbetar med tre teknologier som gemensamt slussar ned aktiva ingredienser i huden. Det är den första behandlingsapparaturen i världen som verkar med ett variabelt ultraljud mellan 1 000Hz – 40 000Hz för mekanisk påverkan på cellerna. Radiofrekvens (RF) värmer upp huden till ca: 35 grader för att öka genomsläppligheten och elasticiteten i huden.

För att sedan aktivt påverka cellen för penetration används Elektroporation. Elektroporation innebär att vi med variabel pulshastighet skjuter elpulser mot huden mellan -35V / +35V det orsakar poröppningar i cellernas membran, vilket de aktiva ingredienserna utnyttjar för effektiv penetration.

Vad kan behandlas?

Med hjälp av noggrant testade och utvalda ampuller kan man med denna teknik behandla olika typer av hudproblem, vilket gör det möjligt att skräddarsy behandlingen efter din huds specifika behov. Det som kan behandlas med MesoDuo är:

  • pigmenteringar
  • hud som behöver stramas upp och ”tightas” till
  • torr hud i behov av återfuktning och återhämtning
  • reducera ytliga fettdepåer och tona området runt käklinje och hals

Områden som kan behandlas är ansikte, hals och dekolletage.

Hur går det till?

Behandlingen tar ungefär 30 minuter och är helt smärtfri, vi tar emot dig i en lugn och behaglig miljö här på vår klinik. Kom helst osminkad. Vid första besöket ingår en noggrann konsultation.

Hur ser jag ut efter behandlingen?

Efter behandlingen kan du återgå till arbetet, träning eller andra aktiviteter. Det går bra att sminka sig direkt efter. Som mest kan man uppleva mild rodnad som försvinner efter 5-10 minuter. 

Den gör heller inte huden solkänslig vilket innebär att det går utmärkt att göra MesoDuo året runt. 

Huden ser mycket återfuktad ut och du får en fantastisk GLOW, den fungerar perfekt att göra innan en viktig tillställning.

 

Här utför vi MesoDuo Skinbooster på Plaza kvinnas skönhetsredaktör Susanne Barnekow.