Kemiska Peelingar

 

Mask Peel

För djuprengöring av huden, fet hud, acne och mild föryngring. Ger en fin lyster och renar huden effektivt. Vi arbetar med glykolsyra 30%. I behandlingen ingår: rengöring med pree-peel, peeling med Mask peel och avslutande creme. Mask peel rekommenderas som en kur på 4 ggr med 7 dagars intervall. För bästa resultat rekommenderar vi att dermaceutics hemmavårdsprodukter används före och under peelingkuren.

Perfekt för den orena huden inför en Infuzion Skinbooster behandling.

 

Milk Peel

Bloggarnas storfavorit som ger massor av glow.

En behandling för hud med pigmentfläckar, åldrad och rynkig hud samt för föryngrande/rengörande peel av kroppen. Milk peel är för den hud som behöver lite kraftigare exfoliering. Behandlingen reducerar effektivt fina linjer och torrhetsrynkor. Rengör och fräschar effektivt upp oren, trött och livlös hud- en riktig askungepeel! Vi arbetar med en mjölksyrapeel (glykolsyra 50%, salicylsyra 3%, mjölksyra 10%) som verkar avfettande, djuprengörande och utslätande. I behandlingen ingår: rengöring med Pre-peel, peeling med mjölksyrapeel, avslutande Post-peel. Milk Peel rekommenderas som en kur på 4 ggr med 2 veckors intervall. För bästa resultat rekommenderar vi att dermaceutics hemmavårdsprodukter används före och under peelingkuren.

Perfekt inför en Infuzion Skinbooster behandling.

 

Mask 15

Denna lätta peeling är perfekt för den som aldrig provat en kemisk peeling förut.

Djuprengörande, uppfräschande peeling för en känslig hud, eller en hud som inte är van vid aha-syror. Ger en ren, mjuk hud med fin lyster. Vi jobbar med 15 % glykolsyra som tillsammans med Bentonitlera ger en rengörande effekt. Perfekt för acne och hormonella utslag.

 

Acne Peel

En unik peeling som passar alla typer av acne. Djuprengör porer och normaliserar aktiviteten av talgproduktion. Behandlingen börjar med en djuprengöring och avfettning av huden, därefter penslas den kemiska peelingen som exfolierar huden och eliminerar acnebakterier. Huden är nu redo för nästa steg, ett specialserum som lugnar och förseglar porerna. För att bearbeta acne behövs minst tre behandlingar i kur och för att även reducera djupare acneärr kombineras den gärna med Dermapen. Med tanke på egenskaperna hos denna typ av problem är det nödvändigt att föreskriva en hembehandling för att optimera de resultat som erhållits på kliniken.