Infuzion Skinbooster

Boka här

OBS, vi har ersatt Infuzion med MesoDuo idag då den behandlingen är likadan men både modernare samt mer effektiv.

Detta är fuktbehandlingen utan nålar som Skin Agency gjort omåttligt populär i hela landet!

Med flera fina recensioner i bl.a. tidningarna Amelia och Plaza Kvinna fick vi Infuzion Skinbooster på alla ”hudnördars” och skönhetsbloggares läppar och genombrottet har varit enormt. Idag kan vi stoltsera med att vara den första kliniken i Sverige med två Infuzionmaskiner för att försöka täcka behovet hos våra älskade kunder.

Infuzion med Cytocare är en behandlingsmetod där hyaluronsyra slussas in i dermis. Huden tillförs även aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen/-elastinproduktion i huden. Detta har inte varit möjligt utan injektion tidigare. Ingen nål eller injektion behövs! Behandlingen sker med ett infusionssystem med ström som infiltrerar Cytocare via en patenterad roller.

Resultatet syns omedelbart. Linjer fylls med Cytocare hyaluronsyra och ger ett resultat likt en skinbooster behandling. Skillnaden här är att du slipper smärta, nålstick, svullnad, rodnad och blåmärken.

Resultatet håller i ca sex månader, dock är varaktigheten varierande från person till person precis som vid alla behandlingar.  Tre behandlingar rekommenderas med ca en veckas mellanrum för att uppnå önskat resultat.

En fördel gentemot en fillerbehandling är att Infuzionsystemet slussar in Cytocare så att den placerar sig jämnt i alla hudceller. Vi kan helt ”countura” ansiktet där extra fukt/volym behövs och gå nära ögon samt arbeta över pannan. Hyaluronsyran från Revitacare innehåller 52 vitaminer och mineraler som återbildar kollagen, och bildandet av elastin så att huden behåller sin elasticitet.

På Skin Agency kan du vara helt säker på att vi enbart använder oss av Cytocare 532, den hyaluronsyran med högst kvalitet som ger bäst resultat.

 

För Gravida

För dig som är gravid, se gärna vår behandling MesoDuo.

 

 

Vilka områden kan behandlas?

Vi behandlar ansikte, hals, decolletage och händer.

 

Hur går en behandling till?Vi börjar alltid med en konsultation för att vara säkra på att detta är vad kunden behöver och att det kommer att gå i linje med kundens förväntningar. Har kunden en tjockare, grövre hy kan det exempelvis vara lämpligt med en kemisk peeling innan, för att få ett bättre resultat. Vi rekommenderar egentligen alltid att man gör en kemisk peeling innan en infuzion eftersom infuzionbehandlingen går ut på att slussa in hyaluronsyra via porerna. En kemisk peeling avlägsnar döda hudceller som annars kan täppa till porerna, vilket gör det lättare för infuzionbehandlingen att tränga igenom och behandlingen ger ett bättre och mer tydligt resultat.
Behandlingen utförs i en lugn och mysig miljö och det gör inte ont alls, det händer till och med att kunder somnar ibland.

 

Hur ser jag ut efter en behandling?

Efter behandlingen strålar huden och du har en jättefin glow. Det är vanligt att kunder gör denna behandling direkt inför en fotografering, viktigt event eller bröllop.
Du kan träna och återgå till arbete samma dag.

 

Finns det några biverkningar?

Nej det finns inga biverkningar, det är en väldigt skonsam behandling som vi utför även på extremt torra, känsliga hudtyper och atopiskt eksem.

 

Gör det ont att göra infuzion?

Nej, det smärtar inte att göra en infuzion.

  

Vad bör jag tänka på före och efter behandlingen?

Kontraindikationer vid Infuzion är graviditet, pacemaker samt öppna sår.

Resultatet är direkt, utan svullnad och rodnad. Det går bra att sminka sig och träna direkt efter behandling.

 

CE Märkt

Cytocare är idag världsledande inom hudföryngring och finns i över 80 länder. Cytocare är kvalitetssäkrad och CE Medicinskt märkt.

Metoden går ut på att korrigera och återställa huden, motverka och åtgärda befintliga rynkor samt fina linjer, förslappad, trött hy och  Huden blir återfuktad, välnärd, spänd med naturlig lyster och får därmed ett fräschare, ungdomligare utseende.

 

Direkt synbara resultat på:

  • Fina linjer
  • yttorrhet
  • mörk hy under ögonen
  • ”hålighet” under ögonen
  • ansiktet får ett lyft
  • fantastisk lyster
  • fräschare, mer välmående hy
  • elasticiteten

SKIN AGENCY I AMELIA