Infuzion

En total game changer i hudvårdsvärlden.

Detta är fuktbehandlingen utan nålar som Skin Agency gjort omåttligt populär i hela landet!

Med flera fina recensioner i bl.a. tidningarna Amelia och Plaza Kvinna fick vi Infuzion Skinbooster på alla ”hudnördars” och skönhetsbloggares läppar och genombrottet har varit enormt. Idag kan vi stoltsera med att vara den första kliniken i Sverige med två Infuzionmaskiner för att försöka täcka behovet hos våra älskade kunder.

Infuzion med Cytocare är en behandlingsmetod där hyaluronsyra slussas in i dermis. Huden tillförs även aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen/-elastinproduktion i huden. Detta har inte varit möjligt utan injektion tidigare. Ingen nål eller injektion behövs! Behandlingen sker med ett infusionssystem med ström som infiltrerar Cytocare via en patenterad roller.

Resultatet syns omedelbart. Linjer fylls med Cytocare hyaluronsyra och ger ett resultat likt en skinbooster behandling. Skillnaden här är att du slipper smärta, nålstick, svullnad, rodnad och blåmärken.

Resultatet håller i ca sex månader, dock är varaktigheten varierande från person till person precis som vid alla behandlingar.  Tre behandlingar rekommenderas med ca en veckas mellanrum för att uppnå önskat resultat.

En fördel gentemot en fillerbehandling är att Infuzionsystemet slussar in Cytocare så att den placerar sig jämnt i alla hudceller. Vi kan helt ”countura” ansiktet där extra fukt/volym behövs och gå nära ögon samt arbeta över pannan. Hyaluronsyran från Revitacare innehåller 52 vitaminer och mineraler som återbildar kollagen, och bildandet av elastin så att huden behåller sin elasticitet.

På Skin Agency kan du vara helt säker på att vi enbart använder oss av Cytocare 532, den hyaluronsyran med högst kvalitet som ger bäst resultat.

 

Vilka områden kan behandlas?

Vi behandlar ansikte, hals, läppar, decolletage och händer.

 

Mesoterapi och Infuzion Skinbooster i ett.

En stor nyhet på kliniken är att vi nu kan erbjuda Mesoestetics Vitaminampuller. Vid mesoterapi får man ned ampullerna med hjälp av nålstick i huden men nu går det alltså att slussa ner dessa cocktails helt utan nål, smärtfritt! Dessutom för ett förmånligare pris än vid två olika behandlingar.

Mesoterapi ampuller från Mesoestetic, är ett nytt omfattande sortiment av lösningar och specifika aktiva substanser i sterila ampuller för transkutan användning. De är en rad av effektiva och mångsidiga produkter som tillåter oss att välja de behandlingssatser och aktiva substanser som bäst lämpar sig  för att ge oss de resultat vi vill uppnå utifrån de estetiska problem som behandlas.

Ampullerna lämpar sig väldigt bra i behandling med transkutana penetreringssystem så som Infuzion Skinbooster för högre effektivitet och bättre resultat av de aktiva ämnena.

Välj mellan de olika ampullerna eller låt oss skräddarsy en cocktail just för din huds speciella behov.

 

Vad bör jag tänka på före och efter behandlingen?

Kontraindikationer vid Infuzion är graviditet, pacemaker samt öppna sår.

Resultatet är direkt, utan svullnad och rodnad. Det går bra att sminka sig och träna direkt efter behandling.

 

CE Märkt

Cytocare är idag världsledande inom hudföryngring och finns i över 80 länder. Cytocare är kvalitetssäkrad och CE Medicinskt märkt.

Metoden går ut på att korrigera och återställa huden, motverka och åtgärda befintliga rynkor samt fina linjer, förslappad, trött hy och  Huden blir återfuktad, välnärd, spänd med naturlig lyster och får därmed ett fräschare, ungdomligare utseende.

 

Direkt synbara resultat på:

  • Fina linjer
  • yttorrhet
  • mörk hy under ögonen
  • ”hålighet” under ögonen
  • ansiktet får ett lyft
  • fantastisk lyster
  • fräschare, mer välmående hy
  • elasticiteten