EMTONE - Behandling mot Celluliter och hudåtstramning

 

Vad är Emtone?

Nu är den äntligen här! Världens mest effektiva maskin mot Celluliter och huduppstramning finns nu hos oss på Skin Agency. Framtidens Cellulitreducering. Emtone reducerar celluliter och stramar åt huden. Den ger omedelbar åtstramning. Under de följande 2-3 månaderna bildas det nya kollagenfibrer vilket medför ytterligare uppstramning och lyft av huden.

Hur fungerar Emtone?

Emtone är den enda apparaturen i världen som kombinerar fokuserad monopolär radiofrekvens och fokuserad tryckenergi i ett handtag.

Kombinationen av båda energierna stimulerar blodcirkulationenoch bidrar till bildandet av nya blodkärl. Detta leder till aktivering av enzymer som bryter ned fett. Som direkt följd av detta minskas fettkamrarnas storlek.

Emtone är en icke kirurgisk estetisk behandling som utför cellulitreducering och huduppstramning på kroppen. Det är den första apparaturen med kombinerad fokuserad radiofrekvens för uppstramning av huden samt riktad tryckenergi för att krossa celluliterna. 

Om Radiofrekvens

Radiofrekvensteknologi (RF) är den enda icke kirurgiska behandlingen som har klinisk dokumenterad effekt för uppstramning och lyft av huden. Den ökade temperaturen av radiofrekvensen medför omedelbar uppstramning

Om Celluliter

Celluliter är en förändring i cellvävnaden som beror på att kroppens förmåga att göra sig av med slaggprodukter har försämrats. Blod och lymfkärl som ska transportera gifter ur kroppen har fått minskad kapacitet. Vätska och fett ansamlas i problemområdena som tillsammans med trycket från uppsvällda fettceller ger gropar i huden.

Vem är rätt kandidat för Emtone?

Emtone är perfekt för alla som letar efter en icke invasiv reducering av mjuka eller hårda celluliter och övergripande förbättring av hudens uppstramning. 

  • celluliter 
  • armar "gäddhäng"
  • mage (ex efter graviditet)
  • rekommenderas till alla hudtyper. alla hudfärger under alla årstider

Skin Agencys kund efter endast 3 behandlingar:

Skin Agencys kund efter endast 3 behandlingar:

 

Här är en av Skin Agencys kund efter ENBART EN behandling:

Skin Agencys kund efter en kur:

 

Hur går behandlingen till?

En kräm appliceras på huden, sedan placeras ett speciellt munstycke på behandlingsområdet för att leverera energin under 10-30 minuter i huden. Behandlingen känns som en varm massage.

Hur ser jag ut direkt efter behandling?

Behandlingen är icke invasiv - det är alltså ingen återhämtning och man kan göra sin behandling under lunchen och fortsätta dagen precis som vanligt. En mindre rodnad och värmeutveckling uppkommer under behandlingen. Patienter kan omedelbart återgå till sin normala rutin. Torr hud kan förekomma under de första 12 timmarna efter behandlingen - försvinner vanligtvis inom 48 timmar

Hur många behandlingar behövs?

Behandlingen utförs i kur på 4-6 behandlingar var 3-7 dag. 

Hur länge håller resultatet?

Detta beror naturligtvis på livsstil samt genetik, men cirka ett år. Vi rekommenderar  enskilda uppföljningsbehandlingar (ej kur) en gång i kvartalet för att behålla resultatet "på topp". Väljer man att inte göra uppföljningsbehandlingar är rekommendationen en hel kur igen efter ett år.

Är det en säker metod och hur vet jag att den fungerar?

Emtone är godkänd inom MDR - European Medical Device Regulation som regleras i Sverige av Läkemedelsverket samt är även FDA approved och CE märkt. Det finns alltså kliniska studier på att maskinen fungerar och kan användas säkert.

Vad bör jag tänka på inför min behandling?

Drick rikligt med vatten under två dagar innan behandlingstillfället. Smörj ej in huden innan behandling. Oömma trosor (gärna string då för stora trosor kan vara  i vägen för behandlaren)

Vad bör jag tänka på efter behandling?

Ingen värmeexponering av det behandlade området under 48 timmar (IPL, laser, bastu, etc.) Håll dig hydratiserad i 2 dagar innan samt 4 dagar efter behandling. Vi uppmuntrar promenader och lätt fysisk aktivitet efter behandling, att hålla en hälsosam kost rekommenderas.