Dr Dennis Gross - Kemisk Peeling och Led Ljus behandlingar

Boka här

Dr Dennis Gross Peel & LED Sensitive

En skonsam men effektiv peeling i två steg, perfekt för en känslig och torr hy. Med hjälp av bland annat pilbarks-extrakt, mjölksyra och mandelsyra exfolieras de döda hudcellerna och utan att skapa irritation på huden stimuleras en snabbare cellförnyelse. Din hy upplevs genast slätare med ny glow tack vare de kraftfulla ingredienser och antioxidanter som skyddar mot yttre påfrestningar.

Just för att denna peeling är så återfuktande och lugnande mot huden är den perfekt att göra under sommarhalvåret för alla hudtyper! 

Dr Dennis Gross Peel & LED Original 

Denna populära 3-stegs behandling är ett signum för Dr DG eftersom den ger synliga och långsiktiga resultat för alla hudtyper och alla åldrar. Det är en kraftfull behandling som både behandlar acne och rosacea, verkar anti-age och porsammandragande, förfinar hudens struktur, motverkar hyperpigmenteringar och jämnar ut hudtonen samt ger en klar och ungdomlig lyster! 

Dr Dennis Gross Peel & LED Advanced

Den här behandlingen är extra stark och passar dig var hud är lite mer svårbehandlad och kanske inte har fått önskade resultat från andra anti-age behandlingar.  Den innehåller högre koncentration av syrorna än originalet men även två andra ingredienser som är väl kända anti-age boosters; mandelsyra och videbarksextrakt. Kombinationen ger en starkare peel utan att förlänga återhämtningstiden.
Det här är alltså ingen förstagångsbehandling utan enbart för dig som inte svarar på originalet.

Dr Dennis Gross Facial

En ansiktsbehandling utöver det vanliga där vi enbart arbetar med Dr Dennis Gross produkter.

Behandlingen anpassas helt efter person, hud och hudtillstånd.

I behandlingen ingår:

  • hudanalys
  • djupgående rengöring
  • Dr Dennis Gross kemiska Alpha Beta® Face Peel, vilket är en multifunktionell peel som skräddarsytt avlägsnar döda hudceller, verkar spänstgivande, utslätande och ger en fantastisk GLOW.
  • porrengöring med ånga
  • lätt nackmassage
  • Dr Dennis Gross Hyaluronic Marine™ Hydrating Modeling Mask eller Age Erase Mask with Mega 10 Plus
  • avslutande produkter från Dr Dennis Gross

 

Se hur behandlingen går till här:

 

 

Boka din Dr Dennis Gross-behandling här.