Mesoestetic

Mesoestetic Pharma Group grundades 1984 i Barcelona och företaget finns i dag representerat i över 90 länder. En av hörnstenarna för mesoestetic är forskning och innovation; 40% av vinsten återinvesteras i forskning för att få fram nya, innovativa produkter. Företaget har sitt huvudkontor med egen modern forsknings- och produktionsanläggning utanför Barcelona.

Mesoestetic är ett av Europas mest avancerade laboratorier och kan räknas som ett referenslaboratorium inom kosmetik och cosmeceuticals. Forskningen som bedrivs är grunden till effektiva produkter som är vetenskapligt beprövade och stöds av tekniska studier

Mesoestetic är världskänt för sina skinboosters, vitamincocktails, kemiska peelingar och produkter för behandling av pigmenteringsproblem samt för sina exklusiva anti-ageing produkter för hemmabruk.

Cosmelan® anses vara världens mest sålda klinikbehandling mot hyperpigmentering och melasma. Företaget har ett 20-tal kemiska peels som anses som ett av de bästa och bredaste peel-sortimenten i världen.