Cremorlab

1,1 km under havsytan vid den lilla byn Geumjin, i Sydkorea, finns källan till en av Cremorlabs viktigaste och numera patenterade ingredienser. Sydkoreanska Cremorlab är det första, och hittills enda, hudvårdsmärke som innehåller termalvattnet T.E.N. (Thermal water Therapy, Eco Energy och Natural Nourishment). 

Det unika med detta termalvatten är att det innehåller en sällsynt hög koncentration av återfuktande och läkande mineraler. Dessa mineraler har en extremt ovanlig sammansättning och har genomgått en naturlig reningsprocess under flera miljoner år. Detta har resulterat i att mineralerna i sin renaste form.

Med finansiell hjälp av staten, har flera kliniska studier på produkterna genomförts av Sydkoreas främsta hudkliniker. Resultaten har visat att termalvattnet ger synliga resultat och har en fantastisk förmåga att läka samt lindra olika typer av hudproblem. Det är dessutom återfuktande och vänligt mot huden vilket innebär att även den med känslig hy kan använda sig av Cremorlabs produkter.