Benton

Det koreanska hudvårdsmärket Benton Cosmetics filosofi är inspirerad av sagan “Benjamin Buttons otroliga liv” i vilken huvudpersonen Benjamin blir yngre med tiden, som resulterar i att han blir tvungen att lämna sin kärlek Daisy, som till skillnad från honom åldras som oss andra människor. Tänk om Daisy också hade kunnat vrida tillbaka klockan hon också, då hade de kunnat leva lyckliga tillsammans?

Bentons filosofi är att förebygga hudens åldrande med effektiva men samtidigt väldigt hudvänliga och naturliga ingredienser som reparerar, stärker och balanserar din hud. Produkterna är framtagna för att leverera synliga och långsiktiga resultat utan att irritera huden, så att du genom regelbunden användning ska kunna återfå en ungdomlig och hälsosam hud.

Med fokus på innehållet istället för glamorösa förpackningar, består Bentons produkter av en hög andel naturliga och aktiva ingredienser för att alla ska kunna unna sig högkvalitativ och effektiv hudvård till ett överkomligt pris. Istället för att producera produkter i stora batcher för att pressa priserna, så tillverkas Bentons produkter i mindre kvantitet för att alltid kunna leverera färska produkter. Benton använder sig av naturliga konserveringsmetoder och produkterna kan användas även av känsligare hudtyper.

Produkterna är certifierade av PETA som garanterar att de inte är testade på djur och både förpackningarna och dess innehåll tar hänsyn till miljön.