Injektionsbehandlingar

Förfina och framhäv dina drag.

Vår duktiga injektionsbehandlare Andre är utbildad sjuksköterska och vidareutbildad i Frankrike samt licensierad för injektioner av filler, botox, meosterapi, Belkyra och PRP, detta har han arbetat med i över fem års tid på Stockholms största skönhetskliniker. Han håller även utbildningar i olika injektionstekniker för läkare, tandläkare och sjuksköterskor på Filorga Academy och arbetar även som sjuksköterska inom vården.

Injektionsbehandling kan vara ett bra alternativ till kirurgi för dig som bl.a. söker en effektiv rynkbehandling, läppförstoring, ansiktskonturering etc. Samtidigt är en behandling säker, snabb, effektiv och i de allra flesta fall kan man återgå till jobbet redan efter besöket.

Om du väljer att injektionsbehandla dig hos hos oss kan du vara säker på att du är i trygga händer.

 

Hur går en injektionsbehandling på Skin Agency till?

I våra behandlingar ingår alltid en konsultation hos legitimerad sjuksköterska, du kommer få fylla i ett kundkort och få frågor om sjukdomshistorik samt tidigare behandlingar. Du kommer att få svar på dina frågor och ni kommer tala om vilka individuella förutsättningar du har för att uppnå önskat resultat. Tillsammans går ni igenom vad som kommer passa bäst och vilken filler ni bör använda.

Vi har stor förståelse för att man kan känna en rädsla eller obehag inför att få injektioner i ansiktet och vår behandlare är därför noggrann med att lokalbedöva området som skall behandlas med bedövningskräm i de fall det behövs.

Vi använder oss enbart av högklassiga fillers i våra behandlingar, exempelvis Fillmed by Filorga som är den första produkten på marknaden som förutom att korrigera och förbättra volym också boostar kollagensyntesen och de elastiska fibrerna i huden.

 

Att tänka på inför din injektionsbehandling:

  • ej ha en infektion, feber eller sjukdomskänsla i kroppen.
  • ej vara gravid eller amma
  • ej ha någon större infektion som pågår i kroppen eller injektionsområdet.
  • undvik blodförtunnande läkemedel som Ipren eller Magnecyl för att undvika blåmärken.

 

Efter Behandling med Botulinum Toxin typ A 

Gnugga inte eller massera de behandlade områdena under de närmsta två dygnen, var försiktigt när du tvättar ansiktet på kvällen efter behandling. 

Effekten syns optiskt efter ca en vecka och verkar maximalt efter ca 5-6 veckor och varar upp till 4 månader. Eventuell korrigering skall ske mellan 7-14 dagar efter den utförda behandlingen. 

I likhet med andra läkemedel kan även injektion med Botulinum Toxin typ A ge biverkningar hos vissa patienter. Eventuella biverkningar sker oftast under de första dagarna och är övergående. Symptomen kan vara huvudvärk, rodnad, svullnad, illamående, smärta, doning samt hängande ögonlock. 

Undvik träning samma kväll du fått din behandling.