Infuzion Skinbooster Behandlingar

En total game changer i hudvårdsvärlden.

Infusion med Cytocare är en ny behandlingsmetod där hyaluronsyra slussas in i dermis. Huden tillförs även aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen/-elastinproduktion i huden. Detta har inte varit möjligt utan injektion tidigare. Ingen nål eller injektion behövs! Behandlingen sker med ett infusionssystem med ström som infiltrerar Cytocare via en patenterad roller.

Resultatet syns omedelbart. Linjer fylls med Cytocare hyaluronsyra och ger ett resultat likt en skinbooster behandling. Skillnaden här är att du slipper smärta, nålstick, svullnad, rodnad och blåmärken.

Resultatet håller i sex månader. Tre behandlingar rekommenderas med en veckas mellanrum.

En fördel gentemot en fillerbehandling är att Infusion-systemet slussar in Cytocare så att den placerar sig jämnt i alla hudceller. Vi kan helt ”countura” ansiktet där extra fukt/volym behövs. Hyaluronsyran från Revitacare innehåller 52 vitaminer och mineraler som återbildar kollagen, och bildandet av elastin så att huden behåller sin elasticitet.

 

Vilka områden kan behandlas?

Vi behandlar ansikte, hals, decolletage och händer.

 

Mesoterapi och Infuzion Skinbooster i ett.

En stor nyhet på kliniken är att vi nu kan erbjuda Mesoestetics Vitaminampuller. Vid mesoterapi får man ned ampullerna med hjälp av nålstick i huden men nu går det alltså att slussa ner dessa cocktails helt utan nål, smärtfritt! Dessutom för ett förmånligare pris än vid två olika behandlingar.

Mesoterapi ampuller från Mesoestetic, är ett nytt omfattande sortiment av lösningar och specifika aktiva substanser i sterila ampuller för transkutan användning. De är en rad av effektiva och mångsidiga produkter som tillåter oss att välja de behandlingssatser och aktiva substanser som bäst lämpar sig  för att ge oss de resultat vi vill uppnå utifrån de estetiska problem som behandlas.

Ampullerna lämpar sig väldigt bra i behandling med transkutana penetreringssystem så som Infuzion Skinbooster för högre effektivitet och bättre resultat av de aktiva ämnena.

Välj mellan de olika ampullerna eller låt oss skräddarsy en cocktail just för din huds speciella behov.

 

CE Märkt

Cytocare är idag världsledande inom hudföryngring och finns i över 80 länder. Cytocare är kvalitetssäkrad och CE Medicinskt märkt.

Metoden går ut på att korrigera och återställa huden, motverka och åtgärda befintliga rynkor samt fina linjer, förslappad, trött hy och  Huden blir återfuktad, välnärd, spänd med naturlig lyster och får därmed ett fräschare, ungdomligare utseende.

 

Direkt synbara resultat på:

  • Fina linjer
  • rynkor
  • yttorrhet
  • mörk hy under ögonen
  • ”hålighet” under ögonen
  • ansiktet får ett lyft
  • fantastisk lyster
  • frächare, mer välmående hy
Share this post