Injektionsbehandlingar

Förfina och framhäv dina drag.

Injektionsbehandling kan vara ett bra alternativ till kirurgi för dig som bl.a. söker en effektiv rynkbehandling, läppförstoring, ansiktskonturering etc. Samtidigt är en behandling säker, snabb, effektiv och i de allra flesta fall kan man återgå till jobbet redan efter besöket.

Vår behandlare  Sadie är tandläkare med examen från Karolinska Institutet och vidareutbildning i estetiska injektionsbehandlingar i ansiktsregionen och i oral kirurgi vilket innebär att hon kan lägga alla typer av bedövningar, kan de anatomiska strukturerna i ansiktet och även arbetar med kirurgi i munhålan. Exempelvis opererar hon ut tänder och syr ihop spruckna läppar. Tandläkare har stor injektionsvana då de ofta arbetar med sprutor i ansiktsregionen.

Hon har arbetat i drygt 7 år med injektionsbehandlingar och är också utbildare i injektionsbehandlingar för läkare, sjuksköterskor och tandläkare på utbildningscentret Inject Academy. Då hon även utbildat i läpptekniker är det just det som hon blir mycket flitigt inbokad på.

Vidare sitter Sadie med i  REBS (Rådet för estetiska behandlingar i Sverige) som grundades för att erbjuda säkra och trygga behandlingar och genom att de certifierar alla godkända behandlare.

Vi har stor förståelse för att man kan känna en rädsla eller obehag inför att få injektioner i ansiktet och våra behandlare är därför noggranna med att lokalbedöva området som skall behandlas med både bedövningskräm och tandläkarbedövning i de fall det behövs.

Vi använder oss enbart av högklassiga fillers i våra behandlingar.

Stylage klassas som den tredje generationens hudfiller, bestående av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens. Stylage finns endast på kliniker. Behandling sker alltid av leg. läkare, tandläkare eller leg. sjuksköterska.

Stylage är den senaste patenterade hudfillern, känd för sin unika IPN-teknnologi. Stylage innehåller dessutom en naturlig antioxidant som minskar svullnad och rodnad efter behandling. Stylage är idag ett av de ledande varumärkena i Europa som har uppnått framgång utan konsumentmarknadsföring.

Vi har medvetet även valt att inrikta oss på ALLERGANS Juvéderm® Vycross och deras Botox. Förklaringen till det är att Juvéderm® Vycross med lidokain är den senaste nyheten inom Juvéderms produktsortiment. Vid utvecklingen av produkten har man tagit särskild hänsyn till att produkten ska ge en mjuk och naturlig känsla. Gelen fyller ut linjer och rynkor kring tex läpparna samtidigt som hyaluronsyran innanför huden drar till sig och bibehåller fukt, så att effekten varar i upp till 1,5 år*- vilket inte går att jämföra med någon annan filler på marknaden.

En studie har visat att 98% av dem som behandlats med Juvéderm® VOLBELLA® med lidokain menade att de önskemål som de haft när det gäller läpparnas utseende hade uppfyllts, och resultatet hade varat i upp till 12 månader* (bifogat nedan).

Juvéderm® VOLUMA® utvecklades speciellt för att återge volym åt insjunkna kinder, kindben och haka. Den är mjukare än andra volymgivande fillers med hyaluronsyra, vilket gör att den är enklare att injicera vid behandling, skapar en naturlig känsla och varar i ända upp till 18 månader** (bifogat nedan).

*Eccleston D, Murphy DK; Juvéderm® VolbellaTM in the perioral area: a 12-month prospective, multicenter, open-label study, Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology 2012; 5: 167-172

** Raspaldo H Volumizing effect of a new hyaluronic acid sub-dermal facial filler: A retrospective analysis based on 102 cases Journal of Cosmetic Laser Therapy 2008; 10: 134-142

Om du väljer att injektionsbehandla dig hos hos oss kan du vara säker på att du är i trygga händer.

Varmt välkommen att boka!

Share this post