Botox & Fillers

Förfina och framhäv dina drag!

Injektionsbehandling kan vara ett bra alternativ till kirurgi för dig som bl.a. söker en effektiv rynkbehandling, läppförstoring, ansiktskonturering etc. Samtidigt är behandling säker, snabb, effektiv och i de allra flesta fall kan man återgå till jobbet redan efter besöket.

Vår behandlare är Leg. Specialistläkare inom Huvud- & Halskirurgi samt specialisttjänstgörande i Plastikkirurgi. Hans stora kunskaper om bl.a. ansiktets anatomi gör att han ofta blir anlitad för att rätta till tidigare injektionsbehandlade patienter som av någon anledning har tillstött komplikation eller inte är nöjda med resultatet.

Vi har stor förståelse för att man kan känna en rädsla eller obehag inför att få injektioner i ansiktet och vår Specialistläkare är därför noggrann med att lokalbedöva området som skall behandlas med både bedövningskräm och is samt tandläkarbedövning i de fall det behövs.

Om du väljer att injektionsbehandla dig hos hos oss kan du vara säker på att du är i trygga händer.
Varmt välkommen att boka!

Vad gäller injektionsbehandlingar så har vi medvetet valt att inrikta oss på ALLERGANS Juvéderm® Vycross och deras Botox. Förklaringen till det är att Juvéderm® Vycross med lidokain är den senaste nyheten inom Juvéderms produktsortiment. Vid utvecklingen av produkten har man tagit särskild hänsyn till att produkten ska ge en mjuk och naturlig känsla. Gelen fyller ut linjer och rynkor kring tex läpparna samtidigt som hyaluronsyran innanför huden drar till sig och bibehåller fukt, så att effekten varar i upp till 1,5 år*- vilket inte går att jämföra med någon annan filler på marknaden.

En studie har visat att 98% av dem som behandlats med Juvéderm® VOLBELLA® med lidokain menade att de önskemål som de haft när det gäller läpparnas utseende hade uppfyllts, och resultatet hade varat i upp till 12 månader* (bifogat nedan).

Juvéderm® VOLUMA® utvecklades speciellt för att återge volym åt insjunkna kinder, kindben och haka. Den är mjukare än andra volymgivande fillers med hyaluronsyra, vilket gör att den är enklare att injicera vid behandling, skapar en naturlig känsla och varar i ända upp till 18 månader** (bifogat nedan).

*Eccleston D, Murphy DK; Juvéderm® VolbellaTM in the perioral area: a 12-month prospective, multicenter, open-label study, Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology 2012; 5: 167-172

** Raspaldo H Volumizing effect of a new hyaluronic acid sub-dermal facial filler: A retrospective analysis based on 102 cases Journal of Cosmetic Laser Therapy 2008; 10: 134-142

Share this post